feedback

Stuur een bericht

Wil je antwoord? Geef dan je emailadres:

* verplicht veld

Service

Service

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij SimpleNotes. De software is mede zo goed geworden door de vele tips en verzoeken van huidige gebruikers. Daar wordt goed naar geluisterd en verbeteringen worden aangebracht als deze van meerwaarde zijn voor alle gebruikers. Dus schroom zeker niet om voor opmerkingen of vragen contact met ons op te nemen.

Heb je twijfels over een overstap naar SimpleNotes? Begrijpelijk. Je weet immers wat je hebt en niet wat je krijgt. Daarom onze gratis proefperiode van één maand om uit te vinden of SimpleNotes voor jou goed werkt. Ook maken we je overstap makkelijker door het bieden van actieve online support.

Over de maker

is ontwikkeld door Inigo Grimbergen, sinds 1992 professioneel werkend in de muziekbusiness. Hij is tevens sinds 2007 werkzaam in de ICT als all-round webdeveloper.

Vanuit de gedachte dat het voeren van een muzikale administratie simpeler moet kunnen, is SimpleNotes ontstaan. Bedacht, gemaakt en getest door een ervaringsdeskundige, die vele praktijksituaties zelf heeft meegemaakt. De software is daarom optimaal ingericht voor iedereen die met muziek zijn geld verdient.

De facturen maken gaat als een speer, nooit meer fouten in btw-berekeningen. William Finta, zanger / gitarist
Een must have voor elke zelfstandige muzikant, docent of muziekprofessional. Alles op één plek en altijd beschikbaar. Ruud Jacobs, pianist / componist
Met vele lespraktijken is overzicht belangrijk. Met de lesmodule is het een kwestie van aanvinken en opslaan. Marco van Os, bassist / docent
SimpleNotes in 3 woorden: toegankelijk, allesomvattend, tijdbesparend. Jan Kin, Zanger / pianist / docent